Followers

May 1, 2014

Travelogue : Graduated from Islamic High School Of Salahuddin.

Assalamualaikum !

Last week,I spent a little time having a gateaway at Sabak Bernam.For 3 days.
Well,been to Sabak two weeks before.And stayed there for a week.Hehe :)

The Thursday.

Bertolak dari rumah jam 9.45 macam  tu and arrived KL Sentral dalam pukul 10.Mencari dua kekasih hati(Baca: Fatin Nadhirah & Azlinie) yang sedang bergumbira di foodcourt sambil menikmati nasi lemak.

Bergerak ke Plaza Rakyat.Letak beg kat situ dengan penuh tawakkal tahap mega.
Sebab kitorang plan nak pergi Kenanga.Atyn & Azlinie nak sesangat cari baju baru untuk naik pentas.A reward to self katanyaaaaa...

So we went there from Plaza Rakyat to Hang Tuah.
Kebetulan sampai,hujan masyaAllah lebat sesangat.So terpaksa la lari sungguh-sungguh ke sana.It took about 500m la jugak nak sampai Kenanga Wholesale City tu.







Dapat la jugak grab fishtail blouse & blouse labuh dengan harga paling murah aku pernah jumpa.
Padahal,sebelum datang tu bajet tak nak beli apa-apa.Save duit.Untuk benda lain.
Argh,everything seems to be very captivated here and there.

Dalam 12.40 tengahari tu baru nak terkedek-kedek keluar Kenanga.Berlari jugaklah nak kejar tiket bas yang pukul 1 nak ke Sabak.Macam Amazing Race Asia pun ade hihihi apekebendatah.

Sampai Pudu,terus cek beg ade lagi ke tak.Alhamdulillah ade,selamat lagi tak kena sentuh.

Sampai Sabak Bernam.

Went to Secret Recipe...




The Friday.
Pepagi tu jogging di Stadium Sg. Besar.Aku yang nak jog sebenarnya,takut MARA nak physical test sebab stamina pun dah pancit teruk lepas PLKN.Dan dengan tanpa paksaan mereka sudi temankan jogging lepas subuh tu.Alhamdulillah,dapatla den jogging walaupun segan gila nak join amoi-amoi buat senamrobik kat stadium.Padahal kat PLKN dulu rilek rilek je senamrobik dan menari chacha & mimosa.

Haha.
Kem lain,luar lain.



The raptai.Dalam 9.30 tu bertolak dari Sg.Besar ke SAMTSSAAS untuk raptai.Padahal tak raptai mana pun hihihi..menyembang je kerja.Entahapentah niat pasang masa datang sekolah,lain jadinya.










Malam.
Pergi sekolah for Malam Mahabbah Rasul.Sebelum tu,'mama' ajak pergi jenjalan.So we went to Tonggak 10.







THE DAY.














awarded Anugerah Pelajar Mithali.


Pictures are enough.Can't tell you more.Hee goodbye :)

No comments: