Followers

Mar 10, 2013

Porny

I dont why there are pop ups in my blog.
Hehhhh dah la benda tak elok.
I wish those yang bukak blog ini tolonglah klik X please please :)

Dan sesiapa yang mahir untuk membuang benda alah tersebut, silalah beritahu saya secepat mungkin.

Serius, in the highest worriness.

1 comment:

Hafsah said...

Ok. Assalamualaikum Balqis.. Akak kenal Balqis but maybe Balqis dah lupa akak. Nevermind, x pe.

1) Mula2 cuba Balqis tengok widget2 Balqis.. Cuba cek one by one. Ade x yang pelik2.

2) Balqis ada daftar apa2 tak. Maksudnya yang boleh dapat duit. Cth: letak iklan kat blog then siapa tekan dapat duit. Kalau ada, maybe tu lah puncanya. Kalau nak dapat duit dengan berblogging, better daftar nuffnag.