Followers

Dec 29, 2011

2 SOALAN HIDUP MATI

Assalamualaikum.
Mak cik Jijah,Pah Bedah , Pak Mail , Uncle Justin Timberlake, Bro Justin Bieber ,
Puan Angelina Jolie, Pakcik Mahatma Ghandi & seluruh warga dunia diharapkan dapat duduk depan laptop dan mendengar luahan hati mangsa Kementerian Pelajaran Malaysia ni.

Masih aku teringat bile perjanjian MOU bersama ibu kesayangan yang menjanjik an DSLR kalau dapat 9A.
Ni semua gara2 hasutan masyarakat yg suke sangat menggantung DSLR kt leher.Papetah..dan aku pon rase cool giler buat macamtu dan nak try jugak.

Ha fine.Bersemangat tahap 3 bile  MOU berjalan dgn baik dgn mak aku.Mule la semangat sangat2 nak study & grab for 9Aces dalam PMR.Dan for sure lah aku lukis gambar DSLR and tulis D5100 bawah pembalut meja dgn cantik & kemas * harapan lebih bersemangat nak study. aagaggaga :))
Lepastu tampal dkt cermin loker jugak tulis * Balqis,strive for 9Aces ! DSLR tunggu dekat syurga!* sambil lukis DSLR  macam ShadaWentz.Kononn..haha.

Now,alhamdulillah dapat pun ape yg nak.
sekarang kene buat 2 risky decision.

1.DSLR D5100 ataupun NIKON J1 

2.SCIENCE STREAM atau ARTS STREAM 

*courtesy of google

*courtesy of google 

Buat readers Balqis yang comel lotte ni ,
agak-agak mane yang sesuai utk noob mcam balqis ?
korang pon tahu kann Balqis selalu ltk pictures yg diambil sendiri *which means i love photoG.
so mana lagi ok ?

Masalah 2.
Sains stream ke arts stream ? sebab sebenanrnye balqis ponn buntu dah besar nanti nak keje apo ?
Yelah kenelah tentukan sekarang.
Kalau nak jadik lawyer baik amik arts sebab xpayah nak pecah otak study Bio.
Kann ? 
 sekarang ni yang on the list pekerjaan yang sesuai ialah :-
1.Doctor
2.English Teacher
3.Lawyer
4.Businesswoman
45.Astronaut*haha perasann.

grr ~ tolong ,
wahai blogger yang comel.

saper tolong balqis doakan agar beliau berjaya dunia akhirat.
Oh besok nak kene pergi UMNO Sabak Bernam,
dapat duit sebab pelajar cemerlang.*Uhuk cemerlang sangat ke aku ?
Ok,byee.adios amigos :)


*rindu gile pekan sabak ala2 coboyish nie.Esok sy datangg ! tunggu ok :p

iklan comel : sini