Followers

Dec 26, 2011

Pemenang Kontes Andai Aku Blogger Terkenal

Weeho ,
akhirnya setelah penat membaca bait demi bait , patah demi patah perkataan yang anggaran lebih kurang 500 patah perkataan,akhirnya berjaya jugak mencari pemenangnya.Fuuh walooaa :) 

Pemenang 1- Novel pilihan anda berharga RM 40 + badge + hadiah misteri
Pemenang yang bertuah ialah Pn. Hasnidar
Pemenang 2- Novel pilihan anda berharga RM 30 + badge + hadiah misteri
Pemenang yang bertuah ialah Zalifa
Pemenang 3- Novel pilihan anda berharga RM 20 + badge + hadiah misteri
Pemenang yang bertuah ialah Nia Lidia

Saguhati 1- Hadiah misteri + badge
Pemenangnya ialah Putri Nur Afiqah
Saguhati 2- Hadiah misteri + badge
Pemenangnya ialah Shazrizal shahmy
Saguhati 3- Hadiah misteri + badge
Pemenangnya ialah Syazwani

So korang2 yang dah menang tu , janganlah lupa pulak untuk beri alamat rumah kepada Snissa Karim yea :) Tahniah korang-korang yg dah menang ok ! Jangan lupe untuk selalu support blog balqis , soofiyah & snissa *senyum macam peragawati Air Asia*

Korang jenguklah blog mereka yang menang ni , comel tawww.

Btw , siape yang masih baik hati nak join segmen : Azam Anda 2012 bolehlah masuk.Sila klik entri INI.