Followers

Dec 23, 2011

9A :)

Get delicious Almond Chocolate cookies this Christmas from #carmenhomemade #milkadeal


alhamdulillah.Siape yg bace title entri ni , tolong sujud syukur sekarang ! hehehe :)


Baru sempat buat entri lps tidur yg sangat panjang.Sedar-sedar dah pukul 5 pagi.Amboii lamenye tidur.

Mana taknya , semalam ( hari result) ,
langsung tak tdo.Kehulu kehilir rumah macam pak jaga.Tabek ah kpd yang boleh tidur dgn lena,tahniah mabruk!

Ok,bermula lah 22 haribulan yg sangat indah.
Pukul 8 tu dah start cuak dah.Lpstu tenangkan diri , solat duha jap.Alhamdulillah..kurang neves nya.

Kemudian , agak-agak pukul 9 tu mengantuk teramat,nak makan,puasa pulak.Sabo jelaa.baring baring sambil usya jam.
Pukul 9.50 lagi la,jantung degup degap degup.Haha :) sebab nak cek via sms kann..
pegi la ambik penyapu , sapu keliling rumah.Konon ilang la tu neves.

Pukul 10.
Yaaa ! tidak2.Hantar la mesej ke 15888.Cis penat menunggu.Bile nampak mesej dari 15888 ,
terus tekup henset.dalam hati ;-
"Ya allah,nak bukak ke taknak ? cuaknyerww cuaknyerww"
ok bukak jelah.Alas,keluar ayat cenggini.
"sorry , the service is not available."
and I was like
"whatdaaaaaaaaaaaa???"

Ha ok.Benti situ je.Tkde fish kt belakang.Mencarut tu bukan amalan mulia.Haha:)
Bile naik kereta dalam 15 minit , tibe tibe dapat incoming call dari abah,

"hello ,tadi cikgu yati call.Cikgu cakap aqish dapat 9a."

alhamdulillah..waktu dalam kereta tu sujud syukur situ gak.Tapi sebab dalam kenderaan kann..sekadar buat dalam keadaan duduk lah

Bila sampai je area sabak bernam...macey macey gambar ambik.


" kau kenape ? cari pasal arr tu ? "

Muke letihlaa.Nampak tak gambar bunga bungin tu ? Tu ambik kt Simpang 5 . taw tak ,
tengah syok duk tengok pasu bunga ,
sape tah yang baik hati hon2 kt aku.Cis~
hilang saham. =,='


mangat kau haa balqis azhar ! dahla datang lambat !



ceh , gembira tahap gila la tu kan ? i am happy too tri fo fai la kawan-kawan :)
                        

agagagaga :)) gambar atas tu , xsure la sape sebenarnye yang empunya slip.
sebab tuannya pun takde la muke gembira mana compared to budak kecik yang ngade-ngade tuu..

               

Mummy & qistina.
Opp,sorry tudung macam sakai sikit.
almaklum,lame tak pakai.Haha :D


bersama rakan-rakan yang berjaya,mabruk 'alaikuma ! 


                                                pssstt , tengok kanan sekali tu ,
                                                   
                                                 
                                                alhamdulillah..syukran ya allah :)


Kalau ade budak tanya mcmni ,
" aqish,pmr kau dapat nombor berape ? "
jawab cmni ,
"kau rase kt kubur nombor giliran kebrpe?"
haha :DD

                                       
                               *video ni kawan aku buat.Namenye izzuddin sairan.*