Followers

Dec 17, 2011

Benda Menakutkan Ketika Blogwalking

Mission Impossible becomes possible when I go undercover. Go undercover on a secret online mission! #MI4


assalamualaikum,ello ello bloggers semua.
entah sejak dua menjak ni susah bebeno nak tidur.Lepastu dah tidur , mimpi pelik-pelik pulak tuh.Agaknya,nilah sindrom PMR.
agagagaga:)) 5 days to go dude.Future will be written here.Oh no oh no =,='

apekah benda yang menakutkan gegile sewaktu berblogwalking ?
Mestilah semua ade benda yang menakutkan tersendiri kan..takpe-takpe,let me share something for you guys.*senyum sengih-sengih macam kambing meragut rumput*

PERTAMA

LAGU

KEDUA

TAK ADA SHOUTBOX

KETIGA

TEMPLATE JENIS TEKAN-TEKAN

KEEMPAT

BUTTON FOLLOW TAK ADE.

KELIMA

LAMA NAK LOADING

KEENAM

ADE GAMBAR KEKASIH

KETUJUH

ADE BENDA IKUT PADA CURSOR.


KELAPAN


BUKAN POP-UP COMMENTS


sorry short entri . Ade sesiapa nak tambah ? Tolong komen :)

p/s : aku mmg tak berape nk suka la kalau orang buat entri psl makwe-pakwe nih.
i geli i geli.
tak takut dosa ke ? =,='
lagi letak gambar di sidebar.
tpi tu hak orang kann..blog pun nama mereka.
kubur pun lain-lain.
tapi sebab kubur lain-lain lah nk bgtaw ni,
kalau kubur share-share,bolehlah ye aku tolog jawabkan kt mungkar nakir.
tak tak,kat sini bukan nak banned org yang buat gitu..tapi kebanyakan yg buat tu sebaya aku jehh..i just didnt see any benefit of having a special relationship during teenage life.
setuju tak setuju ?

thanks for reading y'all =)
nak tengok movie yang terbaikkk latest ? Sinun sinun :)

japp!oh kejap.Ade pesanan daripada Cik Kiki,blogger comel kiterw :P



hahaha x) Keabadian aku pada blog terserlah sewaktu aku dapat file untuk kelas elit.
acececeh..jangan salah faham.Aku bukan pandai mane pun.Biaso jeh.Tapii,kisah pmr bakal ku tamatkan..


semua penat bile aku promot blog.
agagagaga:)


 semua boleh straight a's , semua bolehhhhhh!
* jerit macam PM *


psst : nak kaye ? nak klik HERE
*nanti aku akan update mengenai tips berblogging*
haa jangan lupe bce taw2 :P