Followers

Dec 1, 2011

Debat 211 JAM Tanpa Henti - ( AMARAN ENTRI BYK GAMBAR )

Assalamualaikum , salam blogging , salam bersidang semuanya :)
* okay fine , masih dgn feeling nak debat *

Haaa , sape kat sini minat debat ?
tak kisahla,inggeris ke melayu ke , jawa ke , banjar ke ,
ade tak ? Yeyy , saye nampak  nadia najihanabil angkat tangan!

Okay,semalam balqis join Debat 211 tanpa henti , alaa yg untuk pecahkan Malaysia Book Of Records tu !
Fuh , penat giler lah.Harinie pun , bangun pukul 2 tengahari , nasib bangun subuh tdi.Lepastu tidur mcm tak ingat dunia.

Mana taknya , pagi sebelum debat tu tidur pukul 4 suku pagi ! bangun pulak pukul 6.45 pagi .
Bayangkan,ni nak debat nih ! boleh pulak tak cukup tidur . Terpaksa lah minum 4 cawan coffee yg pihak UiTM dah sediakan tu . Err sebenarnya tak suke sangat minuman caffein ni.Bcoz dia akn  sebabkan otak lembab.Huu ~



Sempat pulak ambil gambar depan Kolej Mawar sebelum tunggu Pakcik Van UiTM :0



Sebelum pergi ke UiTM , sempat jugak singgah Tesco Kuala Selangor.




Lepastu,dah sampai sana , kene duk kt kolej UiTM.Aku dah bayangkan mcam-macam.
"eh,kene share ngn akak2 ke "
"eyh ade cadar tak"
"kene mandi dgn akak2 U ? "
"bersih ke ?"

Haha,biasa la..bile dah merantau, macam2 la jugak difiikiran.
Buat pengetahuan semua,balqis mmg takleh tidur kalau takde cadar n sarung bantal.
Sebab sbelum tidur mmg habit gesel2 kaki dkt cadar yg sejuk.Hhaha:)
Alhamdulillah ade cadar & sarung bantal kt sana ! 

Nak sampai dari SABAK to SHAH ALAM ,
kene naik kereta ustaz hamid.Fuh macam sardin dalam tin !



                                     
nie lah antara cabaran yg kena dilaksanakan.Fuuu , debat kt tengah padang.Betul,orang gile je buat !




Okeh , on to the day.Umph,the day ! Ye,seperti semue tahu,2jam tidur utk sesuatu yg mencabar minda memang la bukan sesuatu yg bagus.Tol tak ? So,aku ni,dengan muke ber eye-bag bwh mata , terbangun sebab dengar calling yang ke berape kali,semate2 nak kejut aku. Mekasih..kalau tak tak bangun ! yeh:)




Haa baru nk gopoh-gopoh buat teks.Aku tolong deme je , sambil online Facebook.WAH WAH:)
yelah,aku jadi menteri ke tiga , nak buat ape pun kan, lepak aje lah.
nanti time lawan tinggal tulis sikit-sikit,sebab yang huraian kenelah spontan.
Itulah kelebihan debat BM.
Senang !


O-o , tak nampak erk nametag tu , meh sini tengok !



Ni time dah nak balik ,ambil gambar ramai-ramai !


Time ni la kene temu ramah dengan wartawan Kosmo dan Utusan.



Kawan-kawan ku masuk paper , yuhuu ~



Okey la,banyak pengalaman dong :) huhu :D kamera sana sini mcm org feymes je rase..
HAHA:)
O,nak tengok balqis debat ker ?
Aaa segannya :D * nyampah *
Okeh nah tengok sini , tapi bising sikit ea.Sory sory sory :(
 Amaran ! sila tinggalkan komen kalau nak kritik , heheee.







 Sekitar latihan di SAMTSSAAS .





sekian bye2 !!