Followers

Nov 18, 2011

Patut ke Pelajar mempunyai blog ?

“Don’t focus on having a great blog. Focus on producing a blog that’s great for your readers.” – Brian Clark




Watch this video first :)

Alhamdulillah,for all things that Allah as bestowed upon me .
Family , friends , life , food , and etc .

Okay , now we ganna talk about students and blog. 
wajar ke wajar ke wajar ke ?
Well it depends actually . But we couldnt deny that students have their own rights on publishing their thoughts , ideas , opinion , creativity and etc.As a matter of facts , they actually talk about everything in common around the world . Example : Balqis Azhar , yeah ! :D

Ok , cuba korang tengok , blog ini sebenanrnya tempat yang paling best bagi nak cerita idea pasal negara, sekolah , kelemahan pendidikan dsbg.
Kalau kami pelajar ni bersuara sekalipun , ade ke yang nak dengar ?
haaa , itu kene pikir2 kan lah kot ! 

Students may also increased their vocab , writing and bla..bla..
grammar and etc.
For me ,i really love to read my friends's blog ,
because it mix up with my mind thoughts.
Rather than adults , they actually have a contrary thought actually with the teens.
Senang cerita , otak tak kamching la dherr.
Pape pun , Blog is the best place to tell what's on your mind.
Instead of Facebook.
Facebook boleh buat gaduh..betul tak ? 
at least kalau blog , orang boleh hormat.sebab tu memang hak kita kann ? 
anyways , it all depends on ourselves.Okay ?

pena wirawati , meletakkan pen .