Followers

Mar 17, 2011

mari hiburkan diri

aku boring doh * maaf penggunaan aku pada yang tidak sepatutnya * so , aku pun bukak blog orang , bace segala inti sari blog korang semua , tengok video , upload video , buat homework * menipuuuu* ,
HAHAHAHA :d

but , aku tertarik habis dengan video anwar hadi . heyy , sarangheyoo lah !



ADA IRAS DENGAN AKU TAK ? TENGOK BAWAH NI :)



SORRY AH . POST KALI NI MACAM BORING SIKIT .

aku memang takda benda nak buat , and whatsoever gila bengang dengan budak sekolah . urghhh ~
so , memang hormon tak menentu sekarang * ____*

 but actually , aku nak mentengahkan( eh , mcam salah je typo , hah lantak ) idea  anwar hadi nie .
berkenaan dengan bahasa mat rempit . ni opinion aku laa , *OPINION SAYA *,
orang mcam type gini , kurang kasih sayang kot ?  suke letak W belakang perkataan , habis muncung mulut kalau nak bace betul2 . >>>>>> cayew sukew gilerw2 makan gulerw2

hoii hoii , belit lidah bhai nak bace , memang la pelik habis . macammana lah orang melayu tak mundur bahasa ? terer english dari bm , terer jawa dari bm , hadoii .

benci ah typoo , annoying ! JIJIK NAK MUNTAH ;(

DUA TIGA BATU NISAN ,
AKU DAH NAIK BOSAN .