Followers

Jan 16, 2011

EPISODE 1 - SAD STORY OF BALQIS

kisah ini berlaku pd 14 januari ,
masih belum terlambat untukku tulis kan ? ceh ceh :)

SEDIH TAHU TAK SEDIH ?
sedih bila kene tunggu depan greenwood (bas stop ) selama 1 jam !
sedih satu minggu kt asrama , langsung takda duit !
sedih tengok orang lain , mak ayah ambik naik kereta , aku je cross the road yang busy gile tu ,
and tunggu bas rapid .

SEDIH TAHU TAK SEDIH ?
sedih bila naik bas metro . ( pinjam RM 2 daripada AZLINIE )
bukan ape , bas tu buruk ! 
sedih dan sedih .
dalam bas menangis , 15 minit tunggu dekat bas stop ( AGAIN ) , and abah tak muncul2 .
dan disitu aku menangis . uwaa ;( sedih siutt.
so , terpaksa la , cross the road ( AGAIN! ) untuk menuju ke rumah .
dan bertambah sedih bile lalu jalan shortcut , kena kacau oleh indon tarak guna !
dan disitu aku bertambah2 menangis  lagi ...


OH KEHIDUPAN MEMANG BEGINI KAH ?
PERLUKAN PENGORBANAN ATAS SESUATU YG TIDAK DISUKAI TAPI HARUS DILAKUKAN ? 


-oh , hari yang tersedih di dunia itulah , HARI JADI BABAH SAYA -

p/s : aku menangis lagi , bile balik rumah , log in blogger , buka blog kawan , dan membaca tentang dia mengutuk balqis azhar . oh itu saya !  ;(

dan menangis berterusan tiada berpenguhujung .