Followers

Dec 26, 2011

Pemenang Kontes Andai Aku Blogger Terkenal

Weeho ,
akhirnya setelah penat membaca bait demi bait , patah demi patah perkataan yang anggaran lebih kurang 500 patah perkataan,akhirnya berjaya jugak mencari pemenangnya.Fuuh walooaa :) 

Pemenang 1- Novel pilihan anda berharga RM 40 + badge + hadiah misteri
Pemenang yang bertuah ialah Pn. Hasnidar
Pemenang 2- Novel pilihan anda berharga RM 30 + badge + hadiah misteri
Pemenang yang bertuah ialah Zalifa
Pemenang 3- Novel pilihan anda berharga RM 20 + badge + hadiah misteri
Pemenang yang bertuah ialah Nia Lidia

Saguhati 1- Hadiah misteri + badge
Pemenangnya ialah Putri Nur Afiqah
Saguhati 2- Hadiah misteri + badge
Pemenangnya ialah Shazrizal shahmy
Saguhati 3- Hadiah misteri + badge
Pemenangnya ialah Syazwani

So korang2 yang dah menang tu , janganlah lupa pulak untuk beri alamat rumah kepada Snissa Karim yea :) Tahniah korang-korang yg dah menang ok ! Jangan lupe untuk selalu support blog balqis , soofiyah & snissa *senyum macam peragawati Air Asia*

Korang jenguklah blog mereka yang menang ni , comel tawww.

Btw , siape yang masih baik hati nak join segmen : Azam Anda 2012 bolehlah masuk.Sila klik entri INI.


14 comments:

Nabila Medan said...

tak menang . congrat!

Balqis Azhar said...

xperk,boleh cube lagi next time ok..

Original CikTeddy said...

wah3..thniah2!

Balqis Azhar said...

@Original CikTeddy
bukan balqis mng ponn~ haha..

Eyfa Zalifa said...

wowowoow!alhamdulillah!Tempat kedua....alhamdulillah..syukur:)mmg berdebar sangat nak tahu..huhu:)thnx sangat anjur contest nie..contest ke-2 yang saya menang..huhu:)nanti buat lagi tau!ajak saya sekali!hahaha!

Balqis Azhar said...

tahniah oke!!

jijah said...

tak mnang pn..ingtkan mnang..congrate pd yg mnang

sya mimie zeme said...

xde rezki la...btwy tahniah pd sape2 yg mng 2..

Shazrizal Shahmy said...

Alhamdulillah..dapat sagu hati pun jadilahh..hehe...thank you..

محمد رازيق said...

tahniah buat yang menang!

Nida said...

Alhamdulillah rezeki keluarga, Kak Nida menang temoat pertama.

Akak dah sent add friend dalam FB Snissa, tapi masih belum di accept. Nak tinggalkan pm takde button message. Kak Nida dah tinggalkan alamat pada ruangan komen blog Ain dan juga blog Snissa.

Terima kasih buat penganjur.. ini link penghargaan dari akak:

http://alongnidar.blogspot.com/2011/12/alhamdulillah-novel-milikku.html

sukagelak said...

tak de rezeki..huhu..
neway, congrats pada yang menang..
*sangat jeles T.T

pelangi sepi said...

tahniah

puteri nur afiqah said...

alhamdulillah.. mng hadiah saguhati... baru tau hari ni.. hdiah masih boleh tuntut ke?? kalau tak boleh takpe...