Followers

Dec 17, 2011

Benda Menakutkan Ketika Blogwalking

Mission Impossible becomes possible when I go undercover. Go undercover on a secret online mission! #MI4


assalamualaikum,ello ello bloggers semua.
entah sejak dua menjak ni susah bebeno nak tidur.Lepastu dah tidur , mimpi pelik-pelik pulak tuh.Agaknya,nilah sindrom PMR.
agagagaga:)) 5 days to go dude.Future will be written here.Oh no oh no =,='

apekah benda yang menakutkan gegile sewaktu berblogwalking ?
Mestilah semua ade benda yang menakutkan tersendiri kan..takpe-takpe,let me share something for you guys.*senyum sengih-sengih macam kambing meragut rumput*

PERTAMA

LAGU

KEDUA

TAK ADA SHOUTBOX

KETIGA

TEMPLATE JENIS TEKAN-TEKAN

KEEMPAT

BUTTON FOLLOW TAK ADE.

KELIMA

LAMA NAK LOADING

KEENAM

ADE GAMBAR KEKASIH

KETUJUH

ADE BENDA IKUT PADA CURSOR.


KELAPAN


BUKAN POP-UP COMMENTS


sorry short entri . Ade sesiapa nak tambah ? Tolong komen :)

p/s : aku mmg tak berape nk suka la kalau orang buat entri psl makwe-pakwe nih.
i geli i geli.
tak takut dosa ke ? =,='
lagi letak gambar di sidebar.
tpi tu hak orang kann..blog pun nama mereka.
kubur pun lain-lain.
tapi sebab kubur lain-lain lah nk bgtaw ni,
kalau kubur share-share,bolehlah ye aku tolog jawabkan kt mungkar nakir.
tak tak,kat sini bukan nak banned org yang buat gitu..tapi kebanyakan yg buat tu sebaya aku jehh..i just didnt see any benefit of having a special relationship during teenage life.
setuju tak setuju ?

thanks for reading y'all =)
nak tengok movie yang terbaikkk latest ? Sinun sinun :)

japp!oh kejap.Ade pesanan daripada Cik Kiki,blogger comel kiterw :P



hahaha x) Keabadian aku pada blog terserlah sewaktu aku dapat file untuk kelas elit.
acececeh..jangan salah faham.Aku bukan pandai mane pun.Biaso jeh.Tapii,kisah pmr bakal ku tamatkan..


semua penat bile aku promot blog.
agagagaga:)


 semua boleh straight a's , semua bolehhhhhh!
* jerit macam PM *


psst : nak kaye ? nak klik HERE
*nanti aku akan update mengenai tips berblogging*
haa jangan lupe bce taw2 :P

16 comments:

czueka zulaikha said...

yeahh btl tu..seram sgt jumpa blog mcm tu huhu..anyway all the best dik, utk result PMR !!

nub said...

seram terma dia naa.

haha

Eena Arrina said...

yuhuuu..moga sukses selalu hendaknyer :) pasal gmbr pkwe makwe tu, maybe macam semangat n nak orang tau yg dia dah berpunya..lau tak, ada je duk tnya2,tu tak larat nak jawab blek.letak pic je...heeee.biar org tau.

NiaLidia. said...

tak suka lagu , shoutbox tak kesah sangat . template jenis tekan2 cner tu? hehe , button follow kalau susah sgt nak cari mmg X lah , hehe loading? itu satu jugak , kekasih tuu, oklah cuma kalau gmbr keterlaluan , meluat gak la. haaa yang cursor saaangat tak suka. benda tu yg buat lmbt loading senanya.

anddd terlalu baaanyak Welcome Words tu.

yg :

hai selamat dtg , fist click
jangan lupa follow sencond
eh nanti tngalkan jejak tau third clik.

hahahah rimasss :D

UniMeOw said...

uni paling pantang blog ada lagu...

rasa mcm xmo p dah!haihhh~

shark said...

hehehe
sama ler citarasa kita..
tp nk wat cmner
masing2 punya citarasa lain:)

syieda ;) said...

haa! betul betul. sama la ngan syieda :)

*blog syieda okeyh tak? hee~

Teenager Housemaid said...

hehehe betul3x...:))

GOLD FINGER said...

1st reason sampai ke8 tu..semua akak agree..eh pangkat akak ker pangkat emak ni..muda belia dik non ni..anyway thanks visit blog akak GF yer..

Saddila said...

ke-9 ! ade waiting for like fan page . lama kena tunggu :(

Hanif Idrus said...

good luck dikk...

misyamissyou said...

lagu tu kalau jenis yg slow..jenis xbising xpe..ni kalau yg jenis rancak gile leh berhenti jantung tu...haihh..

gud luck ye..

iema said...

like lha entry nie :)
btw, good luck k .. hope dpat result bgus k :)

Aisya Fatihah said...

yeaa, betul tu~ tk suka kalau jumpa blog camtu. btw, harap-2 akak dpt result yg cemerlang k? :D

kechixx said...

hahaha...suka baca entry nie;)

Chinta Hatiku said...

gud luck dik...:)