Followers

Dec 23, 2011

9A :)

Get delicious Almond Chocolate cookies this Christmas from #carmenhomemade #milkadeal


alhamdulillah.Siape yg bace title entri ni , tolong sujud syukur sekarang ! hehehe :)


Baru sempat buat entri lps tidur yg sangat panjang.Sedar-sedar dah pukul 5 pagi.Amboii lamenye tidur.

Mana taknya , semalam ( hari result) ,
langsung tak tdo.Kehulu kehilir rumah macam pak jaga.Tabek ah kpd yang boleh tidur dgn lena,tahniah mabruk!

Ok,bermula lah 22 haribulan yg sangat indah.
Pukul 8 tu dah start cuak dah.Lpstu tenangkan diri , solat duha jap.Alhamdulillah..kurang neves nya.

Kemudian , agak-agak pukul 9 tu mengantuk teramat,nak makan,puasa pulak.Sabo jelaa.baring baring sambil usya jam.
Pukul 9.50 lagi la,jantung degup degap degup.Haha :) sebab nak cek via sms kann..
pegi la ambik penyapu , sapu keliling rumah.Konon ilang la tu neves.

Pukul 10.
Yaaa ! tidak2.Hantar la mesej ke 15888.Cis penat menunggu.Bile nampak mesej dari 15888 ,
terus tekup henset.dalam hati ;-
"Ya allah,nak bukak ke taknak ? cuaknyerww cuaknyerww"
ok bukak jelah.Alas,keluar ayat cenggini.
"sorry , the service is not available."
and I was like
"whatdaaaaaaaaaaaa???"

Ha ok.Benti situ je.Tkde fish kt belakang.Mencarut tu bukan amalan mulia.Haha:)
Bile naik kereta dalam 15 minit , tibe tibe dapat incoming call dari abah,

"hello ,tadi cikgu yati call.Cikgu cakap aqish dapat 9a."

alhamdulillah..waktu dalam kereta tu sujud syukur situ gak.Tapi sebab dalam kenderaan kann..sekadar buat dalam keadaan duduk lah

Bila sampai je area sabak bernam...macey macey gambar ambik.


" kau kenape ? cari pasal arr tu ? "

Muke letihlaa.Nampak tak gambar bunga bungin tu ? Tu ambik kt Simpang 5 . taw tak ,
tengah syok duk tengok pasu bunga ,
sape tah yang baik hati hon2 kt aku.Cis~
hilang saham. =,='


mangat kau haa balqis azhar ! dahla datang lambat !



ceh , gembira tahap gila la tu kan ? i am happy too tri fo fai la kawan-kawan :)
                        

agagagaga :)) gambar atas tu , xsure la sape sebenarnye yang empunya slip.
sebab tuannya pun takde la muke gembira mana compared to budak kecik yang ngade-ngade tuu..

               

Mummy & qistina.
Opp,sorry tudung macam sakai sikit.
almaklum,lame tak pakai.Haha :D


bersama rakan-rakan yang berjaya,mabruk 'alaikuma ! 


                                                pssstt , tengok kanan sekali tu ,
                                                   
                                                 
                                                alhamdulillah..syukran ya allah :)


Kalau ade budak tanya mcmni ,
" aqish,pmr kau dapat nombor berape ? "
jawab cmni ,
"kau rase kt kubur nombor giliran kebrpe?"
haha :DD

                                       
                               *video ni kawan aku buat.Namenye izzuddin sairan.*

20 comments:

Original CikTeddy said...

alhamdulillah..thniah balqis!

Balqis Azhar said...

Tq ya cik tedyy !

HafizRahman.com said...

congratzz balqis

Mesyhta Beto said...

congrat

Wilma said...

Tahniah Balqis :-)

ain soofiyah said...

terror giler ah ko! tahniah ya! haha

ila said...

tahniah dear.

jadikan result nie untuk lebih berusaha masa spm nnti.

p/s :sorg je ke laki yg dpt straight A?dalam gmba tu.hee

whitecappuccino said...

tahniah balqis!!

Khairah Izzati said...

tahniah akak ^^

Eyfa Zalifa said...

alhamdulillah..tahniah kak balqis..next year my turn..huhuhu..takut sangat2!maths,science and sejarah..apalagi geo ..sis bagiah tips!huhuhu
!takut!for maths and others..:)plz sis!

suzssuzerain said...

tahnia n thanks..

sarahanis said...

congrats =)

czueka zulaikha said...

congrates dik :)
hidup masih panjg, teruskan berusaha ! :)

iizla said...

tahniah dik!!
very proud of u.
akak dulu 7A saje.

fariza ismail said...

tahniah...

محمد رازيق said...

tahniah balqis!!

zareliqa afiqa said...

Tahniah deq :)

nursyaza said...

taniah..=)

Scarlett O'Hara said...

Tahniah!9A = cemerlang, gemilang dan terbilang.Moga jadi insan berjaya di dunia dan akhirat.Teacher follow kamu. :D

me suya said...

Tahniah Aqish.. Semoga lepas ni success in SPM and all future undertaking.. Good luck