Followers

Dec 18, 2011

22nd ni aku kahwin

fuh terkejut kau orang bace title entri nih.
Yelah,manade tipu.Betul ni betul..

awal 2011 kami bertunang.Alhamdulillah..berjaya mengenali hati budi masing-masing.
tapi mula bercinta mase 2009 dulu,
memang fall in love lah :O 
uuu ~ kalau boleh nak berkepit habis-habisan,
sebelum tidur , bangun pagi , nak tengok tv,
mesti ingat je kat dye..
rindu lah rindu.

tapii..
kami mula menikah masa 4 hari bulan oktober haritu.Sangat indah.Mula tu gemuruh teramat.Entahhlah..
kenapa..mungkin bakal berubah status kot.Sayang dye sangat ! ceewah xD

hmm 22nd ni kami ade buat majlis persandingan,biasa-biasa jeh.Tak mewah pun.

thing is , husband balqis azhar ,

PMR EXAMINATIONS !

Sory guys , ni tak tipu.Sape suruh tak bace sampai habis ! haha xD 

Lov ya all , blog readers =)

nak kaya ? klik SINUN.
nak tengok-tengok kereta hebat, SINAN



Kalau korang nak tahu , memang lah aku ni kaki menangis.Waktu nak periksa tu , pepagi call mummy dengan abah tak angkat.Yuih sedih giler.Lepas tu menangis mase pinjam fon cikgu yatimah :(


entah feeling peperiksaan kot.Aku memang , time upsr pun macamtu.Nak exam BM ni , boleh pulak menangis.Mungkin sebab teringatkan parents kan,teringatkan pengorbanan , wang , masa dsbg yg diperuntukkan supaya anaknya berjaya.Thanks mummy abah :) Best part nya bila time pengetua bagi kata-kata semangat dalam dewan sebelum exam pun nangis.Huu sebab dapat bau dewan kot.Agaggaga :))


mase sebelum pmr , keluar g outing.Dekat BNO je pun hahah.Konon lah kalau jumpa mak bapak boleh bg semangat gambatte-gambatte dkt aku.Bila mummy dgn abah keluar je dari pagar sekolah lps hantar aku semula,sok sek sok sek menangis masuk kelas teacher nora.Ponteng kihkihkih.Masuk lambat sikit.Yeah.Menangis lagi tuh.Pepagi sebelum paper kitorang ade solat hajat , kalau boleh time sujud terakhir tu xmau bangun dah sebab segan duk sedan sedan.huuu~


ya allah berikan daku kejayaan dalam pmr , 9a please ! :]
dah jangan jadi ciwek , kene kuat.hmm.


Ramai tanya aku pasal churp churp tuh ,
kalau nak tahu nanti aku buat post.Kalau nak belajar sendiri boleh,
sign up HERE & then bolehlah mula memetik duit sambil berblogging. :)


entri lama ? > benda menakutkan ketika blogwalking

10 comments:

Teenager Housemaid said...

haha..
insyaAllah..
amin..
moga dapat straight a's ok!

Balqis Azhar said...

msey ya:) ameen ameen :)

mimie said...

pmr candidates rupenya, heee :) saye pungg.

Balqis Azhar said...

chaiyok utk kamu !

NafiesaYeop said...

Ya allah takut nye ! Saya dah tak terkata apa dah bila cakap pasal result ni . Btw gud luck yeahh !

Balqis Azhar said...

macheh..kamu pn ak rsult jgk ?

Akmal Khalidah said...

Aminnnn :) Semoga straight A ye ;)

Jia Nur Fizza said...

All the best..=)

Anonymous said...

Hah , pengunjuk rasa Italia reli melawan Berlusconi

ain soofiyah said...

haha.. sengal