Followers

Jul 22, 2011

sibuk urus dunia

assalamualaikum ,
ya , saya sibuk mengurus dunia ,
ahhhh tidakk !

2 minggu ini , penuh dengan dugaan , keletihan , kekurang tiduran , kesibukan , kejelesan , ( aik ? ) haha ,
just forget , takde kaitan wokeh :)

first of all , lemme told u my task for the past two weeks ,
on to my first task :
*menguruskan xpdc gua tempurung lebih kurang 172 peserta , phewwww =(
*menguruskan bas kuala lumpur , kebetulan turn aku pulak , menguruskan nampak mudah , tapi melayan persoalan , hari2 lebih kurang je soalan ,
" balqis , nak bayar ? " ( ni nak pergi DM nih , menyempat lagi..belum lagi cerita , terserempak time aku nak g toilet , nak pergi sekolah , baru balik sekolah , tengah sembang , aduhhh ! )
"wei , ad kosong tak bas ? "
" eh , nak cop bas taw ! pergi balik yer ! "

aduhh ..penampo taw la sorang2 ! belum lagi ku kira , beberapa manusia yg suke sangat main pass2 duit ,
amboi sibuk sangat yer , kalah perdana menteri sampai tak sempat jumpe balqis azhar .
*saboi balqiss..sabo!!*

on to my third task :
*pra percubaan pmr , yuhhh -,-
lantak ah disitu , wa dah tak heran , buat main2 je taw exam ni ! kena luku nnti..baru padannn

on to my last task :
*debat kokuria
yeh , this is the most tired thing ! perlu fikir , buat teks , urus itu , ini , macam2 !
tidur kul 2 pagi , ni semua pengalaman...

ok fine , KALAH . sekian !

p/s : sibuk betul menguruskan hal dunia , sampai terdemam2 hah..dah la ade sukan asrama , terpaksa la tak join..seb bek demam dah kebah mase xpdc gua tempurung , kalau tak....errr ~


sekian , pena wirawati ,
no cartoon , malas !

2 comments:

Anonymous said...

errmm... bole x nak tanya atiqah ada blog x? nak bole?

Balqis Azhar said...

tak taw