Followers

Apr 15, 2011

FIFTEEN


i was born on 9 APRIL , repeat ,


Alhamdulillahh , umur balqis dah mencecah 15 . nampaknye bertambah la dosa bcoz makin tua .betulkan ? 
dear ALLAH , hear my words , hear my du'a , 

ya allah ya tuhanku , bersempena dengan umurku ke 15 ini , kau ampunkan dosa ku , dosa kedua-dua ibubapaku , dosa muslimin dan muslimat , mu'minin dan mu'minat . 
ya allah , tambahkan lah ilmu , berikan keberkatan dalam setiap rezeki dan nikmatku , jadikan aku seorang wanita yang solehah , seorang wanita yang tinggi akhlaknya , seorang yang solehah . berikan kesihatan yang baik kepadaku yaallah..
berikan kejayaan kepadaku , dalam setiap peperiksaan , pertandingan , di mahsyar , di dunia dan di akhirat , khususnya pmr , sma , dan spm :)
allahumma akhrijni min zulumaatil wahmi ,
waakrimni binuuril fahmi ,
waaftahli abwaabal ilmi ,
wazayyanna bilakhklakil hasanati walilmi ,
dekatkan lah aku dengan kematian husnul khatimah , dan jauhilah aku daripada kematian su'ul khatimah ,
sesungguhnya , aku manusia yang lemah . kabulkan doaku ya allah..kabulkanlah...

thanks to all my friends , especially yang wish aku , tak dinafikan birthday aku sendiri aku lupe..


ingat lagi , malam tu ade latihan debate , so aku balik 12 lebih pagi , supposed to be dah bfday aku an ? heehe xD . PASTU  balik dorm , sumer dah tidur.so aku pun tdoe je laa . esok subuh aku bangun 6 suku , pegi musollah , solat jemaah , mathurat and bla2..tibe2 hidayah wish aku ;
"kak balqis , epy bfday ! "
"huh? hah ? bfday ? arinie brpe aribulan ar ? "
" 9 kan..april..epy bday aw ! "
"hurm..9 erk..oo..k2..tq.."

dan aku berlari ke dorm untuk sambung tidur . ahakss..bangun2 kul 8 pagi , member semua dah nk g class ! tekezzzutt wooo..takde sorang un bgtaw aku ade class , aku pon donno jelaa. hahaha.. tibe2 ade orang kejut , 
" bal , bangun ar..bfday girl..ade class sains la sekarang.."
"ala malas..ngantok ar..semalam tdoe lmbt.."

aku belek2 bantal , eikk tibe2 terasa ade coklat bawah bantal. terus segar ! :D

WOOOOHOOO ~ hahahaha xD .
THIS IS MY PIC :

bangun2 ambil gambar :)



chocolate <3


from dayya lil sis 


friends ? i love you all :)


team debate , ilysm .


you rock my day , 




ARIGATO GOZAIMASS ~!!!



4 comments:

Jiji Yusof said...

ur welcome....
rock ur day eh?
hahaha
well then?
nnt abeeh la die wat VLog lak~...hahahaha

Balqis Azhar said...

aduh , Vlog tak buat dah ~~

Ayuni said...

hey balqis ! Happy belated bufday.
May Allah bless you. :)

Balqis Azhar said...

thank you very much !