Followers

Apr 1, 2011

FELDSPAR QUARTZ

YUHUUU . APE TU ? tajuk pelik sikit bcoz tak ade idea nak letak title ape . ehem2 , kita mulakan dengan senyuman . :D 

BALQIS AZHAR MASUK DEBATE 
BALQIS AZHAR MASUK DEBATE 

HAHAHAHA..ape nak jadi daa..buat lawak gampang je aku ni , haritu sungguh2 dah janji tak nak msok . konon laa kan ( kononnn.. ) hehehehe :D
tapi , aku akan lakukan yang TERBOUIEK untuk SAMTSSAAS !


KITERW MASUK DEBATE 
KITERW MASUK DEBATE
* hehehe , gedik jp *


yang dalam team ade 2 perempuan aw .
BALQIS AZHAR
SYAIDATUL BALQIS

tengok tengok tengok ?
due2 balqis kn2..heee :D
bangge betul aku , 7 keturunan pon tak hilang2 banggenyer..aduh =,='
best kot kawan dengan org yang same name. seriously , kadang2 sje je pnggil dye balqis gak.
sebab rase rapat sangat dgn dye , 
dulu mane tegur dye sangat ,
and bile dah same2 dalam team debate ,
we are mcm sisters doh .

to SAM ONE , WATCHOUT ,WE'LL DO OUR BEST ..!!

p/s ; dk team debate ajar aku eja terbaik jadi TERBOUIEK . 


P/S LAGIK ; WEH , BFDAY AKU DAH DEKAT AW.AKU NAK SUMER FOLLOWER AT BLOG AKU NI , BG ADIAH !! HAHAHA :dd


kejam2..ngee ~


7 comments:

khalifah said...

kate sblom ni dah taknak msok debate lgi...mne kteguhan kate2 hang tu...

Balqis Azhar said...

aizat : mmg kata hati tak nak.. tapi ni sume utk skolah.. :(

khalifah said...

ok...mne yang terbaek utk ko truskan la..jgn amek serius sgt pe yang aku komen tu...

Balqis Azhar said...

orait..tq 4 everything !

Anonymous said...

Looks like you are an expert in this field, Great article and keep up the good work, my buddy recommended me this.

My blog:
calcul rachat credit ou courtier rachat de credit

amir aizat said...

menang tak debate?

Balqis Azhar said...

pegi negeri , kalah..