Followers

Mar 17, 2011

mari hiburkan diri

aku boring doh * maaf penggunaan aku pada yang tidak sepatutnya * so , aku pun bukak blog orang , bace segala inti sari blog korang semua , tengok video , upload video , buat homework * menipuuuu* ,
HAHAHAHA :d

but , aku tertarik habis dengan video anwar hadi . heyy , sarangheyoo lah !



ADA IRAS DENGAN AKU TAK ? TENGOK BAWAH NI :)



SORRY AH . POST KALI NI MACAM BORING SIKIT .

aku memang takda benda nak buat , and whatsoever gila bengang dengan budak sekolah . urghhh ~
so , memang hormon tak menentu sekarang * ____*

 but actually , aku nak mentengahkan( eh , mcam salah je typo , hah lantak ) idea  anwar hadi nie .
berkenaan dengan bahasa mat rempit . ni opinion aku laa , *OPINION SAYA *,
orang mcam type gini , kurang kasih sayang kot ?  suke letak W belakang perkataan , habis muncung mulut kalau nak bace betul2 . >>>>>> cayew sukew gilerw2 makan gulerw2

hoii hoii , belit lidah bhai nak bace , memang la pelik habis . macammana lah orang melayu tak mundur bahasa ? terer english dari bm , terer jawa dari bm , hadoii .

benci ah typoo , annoying ! JIJIK NAK MUNTAH ;(

DUA TIGA BATU NISAN ,
AKU DAH NAIK BOSAN .

Mar 14, 2011

TSUNAMI IN JAPAN vs KANAK-KANAK

                                    assalamualaikum dan selamat sejahtera ,
                                        bertemu lagi kita pada bulan ini dalam entry yang kedua .
*************************************************************************************************************
EH , macam mana boleh berkait dua title ni ?

KANAK KANAK ? TSUNAMI JEPUN ?

If you think deeper , and deeper , and deeeeeperrr , and you'll get it .

Huh , got a clue ?                                     
                                                              
ADAKAH SHINCHAN MASIH SELAMAT ?



MUNGKINKAH UZUMAKI NARUTO AKAN BERTARUNG LAGI ?


DORAEMON PULA ? AKAN MENGELUARKAN LAGI KAH PERALATAN ABAD KE 20 ?


marilah kita doakan agar warga-warga kartun Jepun senantiasa selamat ,
bolehla dorang keluar tv lagi kan kan ?
heeeee :DD

BTW , sebenarnya tsunami Jepun ni dah disebut dalam Al-Quran . Masya-Allah ,
allah maha besar . Kita ni je manusia yang lambat nak discover semua tu .
Bencana ni jugak tanda-tanda akhir zaman . So , beware all Muslim ,
remember allah , always and forever.


 

SOUNDTROUBLE : SHIT / CHEAT ?

ASSALAMUALAIKUM AND A VERY GOOD MORNING TO ALL OF YOU ;

Thank you I bid you Mr. Chairperson , the honourable line of adjudicators , accurate timekeeper , my new friends from the Government side , and not forgotten my members from the Opposition side , and lastly , my lovable audience .

;ITS A PART OF DEBATE , AND SHALL I SAY , A FUNNY ONE ?

HO HO HO ! jangan salah sangka and misunderstand -______- . i am not saying that a debate is bored , but i am saying its funny . lalalalala ~~
bila Balqis mengatakan begitu , Balqis ada hujah untuk itu .

STORY ONE .


Ehem2.... Opposition "but why does pupils still $#!+ on examination
Government: Why do you use the word $#!+ in.................

hahahahahahahahah mmg lawak time tu............
Yesterday at 12:14am ·  ·  · See Friendship
  • You like this.
    • Balqis Azhar ku jahat !!!
      Yesterday at 8:05am · 
    • Ku Zharief pahal lak???? teringat...nordin suro..... tu la kelemahan diorg...diorg kalah pasal tu......patutnye bangge..hehehhe~
      Yesterday at 8:10am · 
    • Balqis Azhar diorg punye klmhn ? heh ape ??xfhm,,
      Yesterday at 8:11am · 
    • Ku Zharief kekalahan debat diorg la....
      Yesterday at 8:12am · 
    • Balqis Azhar ‎0h..dorg klh sbb ape ?
      Yesterday at 8:12am · 
    • Ku Zharief error spelling
      Yesterday at 8:12am · 
    • Balqis Azhar ‎0oo!
      Yesterday at 8:13am · 
    • Ku Zharief x ke bangga tu... mule2 pikir hijau mng sbb hasbullah. pastu pikir biru mng sbb muzakkir
      Yesterday at 8:13am · 
    • Balqis Azhar xlaa..bkn sbb muzakkir..dk 2 tak sumbang byk..POI pon idak..teks dye aku yg wt..haha..sumbang sgt kemenangan la k0t..
      Yesterday at 9:11am · 
    • Ku Zharief mungkin......nordin pulak???
      Yesterday at 11:39am · 
    • Balqis Azhar dye x pegi final deh..adoi
      22 hours ago · 

                   pengimejan yang lebih jelas ? klik untuk tumbesaran yang sihat .


GRRR ! I AM ONE OF A SUCK DEBATER ! SUCKER THAN OGRE ^^
Malu doh salah dengar . Orang cakap the word cheat , but i heard the shit . adehh memang kena bahan la kat asrama , malu ah . tahap tak turun makan kt Dewan Makan sebab malu nak jumpe sume orang . keh3 =)

blushing habes bhai , 
thing is , in a short , bile dah taw nak lawan debat , sila korek telinga anda **

p/s : CHEAT AND SHIT , BILE SEBUT , PRONOUNSATION DIA DEKAT2 EN ?