Followers

Jan 16, 2011

EPISODE 1 - SAD STORY OF BALQIS

kisah ini berlaku pd 14 januari ,
masih belum terlambat untukku tulis kan ? ceh ceh :)

SEDIH TAHU TAK SEDIH ?
sedih bila kene tunggu depan greenwood (bas stop ) selama 1 jam !
sedih satu minggu kt asrama , langsung takda duit !
sedih tengok orang lain , mak ayah ambik naik kereta , aku je cross the road yang busy gile tu ,
and tunggu bas rapid .

SEDIH TAHU TAK SEDIH ?
sedih bila naik bas metro . ( pinjam RM 2 daripada AZLINIE )
bukan ape , bas tu buruk ! 
sedih dan sedih .
dalam bas menangis , 15 minit tunggu dekat bas stop ( AGAIN ) , and abah tak muncul2 .
dan disitu aku menangis . uwaa ;( sedih siutt.
so , terpaksa la , cross the road ( AGAIN! ) untuk menuju ke rumah .
dan bertambah sedih bile lalu jalan shortcut , kena kacau oleh indon tarak guna !
dan disitu aku bertambah2 menangis  lagi ...


OH KEHIDUPAN MEMANG BEGINI KAH ?
PERLUKAN PENGORBANAN ATAS SESUATU YG TIDAK DISUKAI TAPI HARUS DILAKUKAN ? 


-oh , hari yang tersedih di dunia itulah , HARI JADI BABAH SAYA -

p/s : aku menangis lagi , bile balik rumah , log in blogger , buka blog kawan , dan membaca tentang dia mengutuk balqis azhar . oh itu saya !  ;(

dan menangis berterusan tiada berpenguhujung .

16 comments:

sayang oranglidi.dot said...

huhu sedey btol.. ending pon sedey lg.. sabar3.

Balqis Azhar said...

mekacih la yer..bg kkuatn at balqis !

r-5 said...

cian kat die~ okay balqis sabar ye byk hikmah disebalik kejadian itu. Allah sedang mnguji kamu~ sabar ye dik. adik kuat!! :)

Balqis Azhar said...

ngee ~
yepp22 ,btul2 !!balqis kuat !

sang kelembai said...

owh sedey kew..
jgn sedey2 xbaek..
rileks je!!

mie said...

banyakkan bersabar..
itu yang penting

nub said...

sabaq..sabaq..sabaq...


hehhe..chillex naa

LehaMY said...

sad story . sabar3 okay ~

Balqis Azhar said...

leha : wduh2..mmg sdih gile ar..
nub : chill da nih kott..
mie :syukran..huhu
sang : sdih lorh..adehh

Nadhirah-chan said...

penuh kesedihan ye . takpe sabar2 . di sebalik kesedihan tu ade kegembiraan . cewahh*

akuzle said...

dik, di sebalik kesusahan yg kiter hadapi, akan ader kurnia Allah yg maha hebat... insyaallahh!! la tahzan...

zOeY zAu YaH said...

sabar ok..ape2 pun ada hikmah yg baik disebaliknya kan..

aiz-DIN said...

Jdikan kejadian 2 sebagai pembakar semngat utk skor dlm PMR... :D

Uchi kay-f @hmad said...

sedih itu sbhgian dri resepi kehidupan..apepun jgn sedih2 iyer..;p

☆aDihAys☆ said...

be strong balqis..
tu baru skit..
semakin umur meningkat, semakin byk cabaran akan kite tempuhi..

kuat ok..u can do it..

hans said...

banyak2 sabar
relaks2
chill

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen