Followers

Dec 24, 2010

suicide jugak kang !



lately memang bored gile tahap boleh ubah jadi monyet  dah.*sambil mengurut-urut dahi yg jendul ni* aiseyh , agak-agak evolusi tu betul2 ker terjadi kt aku ? hahaha.I DONT CARE . but , i am boringgg ! diulangi , boring  ! dan di rumah yg tercinta ni , asyik mengadap laptop je . and i really really afraid , if someday kena pakai spek ala2 budak skema tuu kan2.




comel jugak sebenanye bila dh pakai ala2 skem ni kan.


but what should i say , i am bored and i dont know what to do !

firstly , bila dah boring , fikir nak study . yeah i mean STUDY !
tapi  bila fikir balik , 
"belum blogwalking lagi nie , comment kat facebook tak reply lagi ni ,"
uwaaa ! bila la nak stop online-ing nie ?


psstt , stop2  balqis azhar . i said , STOPP !

secondly , bila dah bored , rase macam nak makan semua benda jer .
nak makan cadbury blackforest , nak bau kek secret recipe keju punye ,
nak makan MCD , nak dengar lagu . nak mesej . 

but , what do i get ? NOTHING -______-
so i guess , i should stop dreaming and take the frozen food from the fridge and cook .ado laa .muak la makan macam ni tiap hari . agak2 bila laa nak makan nasi minyak waktu pagi erk ? * SOUND SILLY , lol *

so rasanya , balqis azhar kena ambik buku and then hempap2 kat kepala .Boleh la dapat mod nak study .takpun ambik buku sejarah and boil about 100 degrees lepastu minum .boleh jadi pandai kan2 ? * wink wink sambil geleng-geleng*


weh , i'd tried this ! but why ? why my brain still doesnt same like EINSTEIN ??


ONE WORD FOR THIS : GEDIK LAH !


ehem2 , PMR 2011 okay ! -___________-



.:tiba-tiba ku merindui rakan2 samtssaas ku * adui , apsal lagu britney spears jadi background cerita sedih aku nie *