Followers

Dec 21, 2010

OH , AZAM 2011 !

Setiap manusia yg mempunyai nyawa  , pastinya akan mempunyai azam setiap kali bermulanya tahun baru . kan kan ?begitulah jua dengan balqis . balqis ade macam2 azam dan wishlist ..but tak tahu la dapat capai ke tak . hehehe :DD

ANTARA AZAM 2011 :


1 ) SELALU BERPUASA SUNAT DI ASRAMA
2 ) RAJIN2 STUDY .TAKBOLEH TIDUR DALAM KELAS (!)
3 ) JANGAN SLLU MEMBUTA JE KT DORM .
4 ) STUDY WAKTU SIANG .KLAW STUDY MALAM ,MCM2 BENDA JDI TEMAN . :)
5 ) SOLAT DI AWAL WAKTU SCRA ISTIQAMAH*berterusan*
6 ) NO MORE GAMES OR CHIT CHAT NGAN DAK2 DORM PD MSE2 LAPANG
7 ) KURANGKAN MELANTAK DI ASRAMA (!)
8 ) BERBUAT BAIK DGN RAKAN2 DAN MENJAGA HUBUNGAN SSME MANUSIA 
    *hablumminallah ,hablumminanas*
9 ) NEVER BE LATE FOR EVERYTHING
10 ) AKTIF KOKORIKULUM DAN KUMPUL SIJIL ( nanty form 4 nak pindah kalau result okay!)
(psssstt ,wahh banyaknye azam 2011 .hhehe..balqis boleh buat !)

nie pulak wishlist 2011 . nie aku xnak demand sangat wei..he3...

WISHLIST

1 ) EVERY EXAM KENE 8 A OR 7 A
2 ) PEPERIKSAAN TRIAL PMR TARGET 7A ( lbih punn xpe .9 A terus lgi bagus ! )
3 ) ADE MP3 SENDIRI *for my study uses*
4 ) NAK JADI SEBAHAGIAN DRI PELAJAR ELIT * pemilihan akn brlangsung pd awal 2011 , doakan aku,insya-allah balqis tercalon*
5 ) I WANT KAMUS BESTA *for my study uses*
6 ) 9 A IN PMR !!
7 ) FOLLOWER MENCECAH 500 orang.

p/s : kalau ade blogger yg sudi nak penuhi wishlist aku , aku terime dengan hati yg terbuka erk . okay , number account balqis..hahaha.joking jer..


(sempat masukkan gambar rkn2 yg jarinye menunjukkan 9 A !)