Followers

Dec 16, 2010

"kenape nak blogger ? tulis je la diary.."

uwaa..antara dialog yg memang popular pnh aku dengar.orang yg mcmnyh memang xtaw nikmat blogging..kan kan ? heee =)

kejap2 , korang taw ke kenape korang sendiri blogging ? aiyakk ! tak thu ? meh cni den listkan..


1- KUMPUL DUIT , UNTUK BAYAR BALEK PTPTN ( yg nie budak2 U je..yg skola lgi xyah nk ngde2) 
2-SAJE..TULIS DIARY LETIHLAH..KALAW BLOGGING TYPE2 JE..KN SNG !(perempuan la nyh..isy2..)
3-NAK BELAJAR TENTANG IT..XNAK MEMBUTA TULI
4-ISI MASE LAPANG . ( banyakla..tu haa..keje umah byk lgi nak wat ,,haha)
5-KUMPUL DUIT NAK BELANJE KT ASRAMA ^^ ( salah nyh..kumpul beli buku latihan..)
6-WA TAKDE DUIT NK KHWIN..SO WA UPDATE BLOG SLLU.DAN SUH ORG KLIK NUFF .
(haha..alasan paling best )
7-_________________________________

hahaha , betul x betul nyh ?? hehe..
aku sendiri , aku nak isi mase lapang , hilangkan tension , cari kawan2 blogger yg kreatif .


p/s : kenape aku kosongkan nombor 7 ? sebab korang isi la reason korang sendiri..
        manusia hati lain2..kan kan ??



* kalaw la earning aku banyak nie..takpayah susah2 hdup weii ,,*
-berangan jela kau balqis .. isi borang nuffnang pon xpas lagi..xcukup umor..haaha-




.: tibe2 rase sedihh mengenangkan 2011 tak boley online dah..PMR kan..
   tataw la cmner keadaannye..doakan2 la yerk balqis 9a..ameen =)