Followers

Dec 24, 2010

suicide jugak kang !



lately memang bored gile tahap boleh ubah jadi monyet  dah.*sambil mengurut-urut dahi yg jendul ni* aiseyh , agak-agak evolusi tu betul2 ker terjadi kt aku ? hahaha.I DONT CARE . but , i am boringgg ! diulangi , boring  ! dan di rumah yg tercinta ni , asyik mengadap laptop je . and i really really afraid , if someday kena pakai spek ala2 budak skema tuu kan2.




comel jugak sebenanye bila dh pakai ala2 skem ni kan.


but what should i say , i am bored and i dont know what to do !

firstly , bila dah boring , fikir nak study . yeah i mean STUDY !
tapi  bila fikir balik , 
"belum blogwalking lagi nie , comment kat facebook tak reply lagi ni ,"
uwaaa ! bila la nak stop online-ing nie ?


psstt , stop2  balqis azhar . i said , STOPP !

secondly , bila dah bored , rase macam nak makan semua benda jer .
nak makan cadbury blackforest , nak bau kek secret recipe keju punye ,
nak makan MCD , nak dengar lagu . nak mesej . 

but , what do i get ? NOTHING -______-
so i guess , i should stop dreaming and take the frozen food from the fridge and cook .ado laa .muak la makan macam ni tiap hari . agak2 bila laa nak makan nasi minyak waktu pagi erk ? * SOUND SILLY , lol *

so rasanya , balqis azhar kena ambik buku and then hempap2 kat kepala .Boleh la dapat mod nak study .takpun ambik buku sejarah and boil about 100 degrees lepastu minum .boleh jadi pandai kan2 ? * wink wink sambil geleng-geleng*


weh , i'd tried this ! but why ? why my brain still doesnt same like EINSTEIN ??


ONE WORD FOR THIS : GEDIK LAH !


ehem2 , PMR 2011 okay ! -___________-



.:tiba-tiba ku merindui rakan2 samtssaas ku * adui , apsal lagu britney spears jadi background cerita sedih aku nie *


22 comments:

Dark Chocolate said...

takpe. cuti ni kn. haha. ape punya nasihat daa.
study laaa :)

Mohd Fitri said...

tak lama lagi dah nak habis cuti sekolah! :P

Njla Azman said...

ghahaha. kan ? rutin je online.
tapi bila sekolah msti rasa nak cuti.

takpe takpe kejap je lagi.
jgn suicide ! :

hee

Balqis Azhar said...

choc : huaaa..bored gila.xtaw nk kate pe

Balqis Azhar said...

fitri : yea !! btul2..saat2 dtnggu2

Balqis Azhar said...

njla : eh2 , mmg ad feeling nk suicide.smpan je la dlm hty..

Budak-N said...

memang boring giler kn klo cuti lme2 nie. nk mgila rse. HAHA

siti nurul ain osman said...

HAHA..cuti nihh memang best online je kot..bukak sekolah nanti dah takde masa...kan kan

Balqis Azhar said...

budak N : bukan nak menggila dah..
da tergila2 pun ad gak..

Balqis Azhar said...

yeshh ! btul tuu . tym nie je nak on9 sllu..hua3

chittysarah said...

goodluck for ur PMR
anti minta adiah tuk result PMR
kat mak ayah tersayang~~

agagagaga

Balqis Azhar said...

huahhaha
xmo la mintak2 nie..

miss sue said...

muahaha..comel jer!

asfira aminuddin said...

haha! babe! kalo da on9 mmg susa nak stop!

Balqis Azhar said...

yess..btul gila2 laa..xreti nak stop !

aiz-DIN said...

Hahaa... relaxlah adk..
PMR x ssh pon...
cume kne usaha jew...
tp sebelum buka skola study laa skit utk form 3.. nant ble ckg ajr snang msk..
ble bosan study, bru on9 lpskn stress... :D

Insan Kerdil said...

Kalo hmpap bku ats kpal xjd, cbe try hmpap laptop..kui3...plg krang hmpap kt lantai...sng cter...hahaha...yg nie memang berkesan...renung2kan n salamt beramal....kiki

Balqis Azhar said...

insan kerdil ; ciss..perli balqis sungguh yer..

Balqis Azhar said...

aiz :hee..sapa kte pmr sng tuu ?? ado la..sngguh2 auta..

kinN~ said...

gud luck upcoming pmr sis! both my cousin got 8A's for last pmr 2010. u can do it! :)

Balqis Azhar said...

alhamdulillah , insyaallah !

Insan Kerdil said...

taktik uh berkesan taw...xcye, try la..kui3