Followers

Dec 16, 2010

"kenape nak blogger ? tulis je la diary.."

uwaa..antara dialog yg memang popular pnh aku dengar.orang yg mcmnyh memang xtaw nikmat blogging..kan kan ? heee =)

kejap2 , korang taw ke kenape korang sendiri blogging ? aiyakk ! tak thu ? meh cni den listkan..


1- KUMPUL DUIT , UNTUK BAYAR BALEK PTPTN ( yg nie budak2 U je..yg skola lgi xyah nk ngde2) 
2-SAJE..TULIS DIARY LETIHLAH..KALAW BLOGGING TYPE2 JE..KN SNG !(perempuan la nyh..isy2..)
3-NAK BELAJAR TENTANG IT..XNAK MEMBUTA TULI
4-ISI MASE LAPANG . ( banyakla..tu haa..keje umah byk lgi nak wat ,,haha)
5-KUMPUL DUIT NAK BELANJE KT ASRAMA ^^ ( salah nyh..kumpul beli buku latihan..)
6-WA TAKDE DUIT NK KHWIN..SO WA UPDATE BLOG SLLU.DAN SUH ORG KLIK NUFF .
(haha..alasan paling best )
7-_________________________________

hahaha , betul x betul nyh ?? hehe..
aku sendiri , aku nak isi mase lapang , hilangkan tension , cari kawan2 blogger yg kreatif .


p/s : kenape aku kosongkan nombor 7 ? sebab korang isi la reason korang sendiri..
        manusia hati lain2..kan kan ??



* kalaw la earning aku banyak nie..takpayah susah2 hdup weii ,,*
-berangan jela kau balqis .. isi borang nuffnang pon xpas lagi..xcukup umor..haaha-




.: tibe2 rase sedihh mengenangkan 2011 tak boley online dah..PMR kan..
   tataw la cmner keadaannye..doakan2 la yerk balqis 9a..ameen =)

8 comments:

The Bee And The White Roses said...

No 7: Sebagai tempat paling strategik untuk MENCARUT..=)

amira said...

studylah untuk masa depan..ok

Balqis Azhar said...

the bee : uwaa..sy x pandai mencarut..seriously..

Balqis Azhar said...

thankss amira..bile u ckap cmtuh , i tros amek bku PMR..haha

sekamar rindu said...

salam....


blogging dapat jumpa ramai kawan..

follow ur blog....** 236

Balqis Azhar said...

tq taw..

Lizzie Yasmin said...

sementara tak cukup umo, kumpul lar pengikut ramai2 dulu, nanti dah cukup umo.. tak pyh tunggu lama nak dapat earning meletup..

Balqis Azhar said...

ehehehe ,
tq2 yer , btul jugak 2..